Terug

Volg Vandaag Inside

Cocu zakt steeds dieper weg met Fenerbahçe

Cocu zakt steeds dieper weg met Fenerbahçe

28 okt 2018, 21:59

ISTANBUL (ANP) - Fenerbahçe slaagt er vooralsnog niet in om weg te komen uit de onderste regionen van de Turkse liga. De ploeg van coach Phillip Cocu ging in de thuiswedstrijd tegen MKE Ankaragücü onderuit: 1-3. De sukkelende thuisclub beëindigde het mislukte duel met tien man. Islam Slimani kreeg in de 71e minuut de rode kaart. Daarna namen de bezoekers met twee treffers definitief afstand van de thuisclub, die pas in de voorlaatste minuut tot scoren kwam. Youness Mokhtar bleef bij MKE Ankaragücü op de bank.

Fenerbahçe won op 16 september in de Turkse competitie voor de tweede en tot dusver laatste keer. Uit de laatste vijf competitieduels pakte de club uit Istanbul slechts drie punten. Fenerbahçe staat met negen punten op de vijftiende plek, nog net boven de degradatiestreep. De ploeg van Cocu heeft in tien competitiewedstrijden welgeteld zeven keer gescoord.

In de Europa League gaat het ietsje beter met Fenerbahçe, al ontsnapten Cocu en co afgelopen donderdag bij Anderlecht nog wel aan een nederlaag (2-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.