Terug

Volg Vandaag Inside

Cocu gelooft in kansen op bezoek bij Ajax: 'Kijk naar de overwinning van PSV'

Cocu gelooft in kansen op bezoek bij Ajax: 'Kijk naar de overwinning van PSV'

8 nov 2022, 15:07

Vitesse verloor afgelopen weekend met 0-4 van Sparta Rotterdam en staat momenteel vijftiende in de Eredivisie, toch reist trainer Phillip Cocu vol vertrouwen af naar Amsterdam. Woensdagavond treft Vitesse in de Johan Cruijff ArenA het Ajax van Alfred Schreuder.

"Natuurlijk is het pittig, maar je moet altijd geloven in je kansen. Kijk bijvoorbeeld naar de overwinning van PSV, zonder onszelf overigens met hen te vergelijken", zegt het PSV-icoon op de website van Vitesse.

"We moeten geloven in een resultaat en daar alles voor geven. Het mag niet aan ons liggen; wij moeten onszelf na afloop in de spiegel kunnen aankijken. Wij zullen zelf top moeten zijn om een resultaat te behalen. Daar richten wij ons vooral op; we zijn minder bezig met Ajax", concludeert Cocu, die het stokje overnam van de vertrokken Thomas Letsch.

Bij een overwinning van Ajax op laagvlieger Vitesse nemen de Amsterdammers de koppositie in de Eredivisie weer over van PSV. De Eindhovenaren komen volgend weekend weer in actie. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.