Terug

Volg Vandaag Inside

Cocu: veel energie in de wedstrijd gegooid

Cocu: veel energie in de wedstrijd gegooid

5 okt 2018, 00:08

ISTANBUL (ANP) - Phillip Cocu lijkt weer even vooruit te kunnen bij Fenerbahçe. De Nederlandse trainer zag zijn ploeg donderdag in de Europa League een cruciale overwinning behalen op Spartak Trnava uit Slowakije (2-0). Het was de eerste overwinning sinds half september voor Cocu, die volgens Turkse media al even moet vrezen voor ontslag.

,,Alles is betrekkelijk in het voetbal. Als je nu een paar keer wint, krijg je geloof en kun je beter gaan voetballen'', zei Cocu tegen FOX Sports na de zege in Istanbul. De Nederlandse trainer was vooral blij met de inzet en strijdlust van zijn spelers. ,,Als je ziet wat voor energie we in de wedstrijd hebben gegooid… Dat hebben we de laatste keer nagelaten in de competitie. Dat is een belangrijke basis in het voetbal. Ik ben blij met het resultaat, het is een stapje.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.