Terug

Volg Vandaag Inside

 Cocu uitgeschakeld in League Cup

Cocu uitgeschakeld in League Cup

16 sep 2020, 10:06

Phillip Cocu is met Derby County in de tweede ronde van de Engelse League Cup uitgeschakeld. De ploeg van Cocu verloor op eigen veld met 2-1 van Preston North End, dat net als Derby County uitkomt in het Championship.

Mike te Wierik, voormalig speler van Heracles Almelo en FC Groningen, werd tien minuten na rust met een directe rode kaart weggestuurd. De verdediger, in de winter naar Engeland gehaald door Cocu, werkte Sean Maguire naar de grond. Derby leidde op dat moment met 1-0. De 1-1 en 1-2 vielen in de slotfase.

Cocu begon de competitie met een 2-0-nederlaag, thuis tegen Reading.

Aston Villa voorkwam uitschakeling in de uitwedstrijd tegen Burton Albion. Het werd 3-1 voor de Premier League-club. Twee minuten voor tijd stond het nog 1-1. West Ham United - Charlton Athletic werd 3-0. Sébastien Haller, voormalig speler van FC Utrecht, scoorde twee keer.

Crystal Palace, dat eveneens uitkomt in de Premier League, werd uitgeschakeld door AFC Bournemouth, dat afgelopen seizoen degradeerde. In de reguliere speeltijd werd er niet gescoord en de beslissing viel pas na 21 strafschoppen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.