Cocu's Derby County stunt tegen Crystal Palace

5 jan 2020, 18:30

Trainer Phillip Cocu heeft met Derby County voor een grote verrassing gezorgd door Crystal Palace in eigen huis uit te schakelen in de derde ronde van de FA Cup, 0-1. Chris Martin maakte in de 32e minuut het doelpunt voor Derby County, dat zeventiende staat in het Championship, het tweede niveau van Engeland.

Bij Derby County was Wayne Rooney de aanvoerder en verdedigde de Nederlander Kelle Roos het doel. Jaïro Riedewald werd bij Crystal Palace in de tweede helft gewisseld. Luka Milivojevic (Crystal Palace) werd in de 63e minuut met rood van het veld gestuurd.

Tottenham Hotspur en Middlesbrough moeten op herhaling. Coach José Mourinho zag zijn ploeg bij Middlesbrough, de nummer 16 uit het Championship, niet verder komen dan 1-1. Ashley Fletcher had de thuisploeg in de tweede helft op 1-0 gezet. Lucas Moura bracht de Spurs elf minuten later op gelijke hoogte. Middlesbrough-doelman Tomas Mejías hield zijn team daarna op de been en dwong een replay af.