Terug

Volg Vandaag Inside

Cocu moet in quarantaine en mist duel Derby County

Cocu moet in quarantaine en mist duel Derby County

6 nov 2020, 11:14

Trainer Phillip Cocu zit zaterdag niet op de bank als Derby County het opneemt tegen Barnsley in de Championship, de op een na belangrijkste voetbalcompetitie van Engeland. De oud-coach van PSV moet twee weken in quarantaine omdat hij contact heeft gehad met algemeen directeur Stephen Pearce, die positief heeft getest op corona.

Cocu heeft afgelopen week verschillende overleggen met Stuart gevoerd. Ze hebben ongetwijfeld de slechte competitiestart besproken van Derby County, dat op de 23e plek staat in de Championship. Die bestaat uit 24 ploegen.

Cocu wordt zaterdag op de bank waarschijnlijk vervangen door zijn assistenten Chris van der Weerden en Twan Scheepers.

Kort geleden ging René nog stuk om een verspreking van Jan Boskamp. Hij sprak het woord 'quarantaine' uit als 'kwarranten', waarna René zijn lach niet kon inhouden. Bekijk het in de beelden hieronder!

René gaat stuk om verspreking Jan Boskamp: 'Kwarranten'
2:03
René gaat stuk om verspreking Jan Boskamp: 'Kwarranten'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.