Terug

Volg Vandaag Inside

Cocu met Fenerbahçe tegen Anderlecht

Cocu met Fenerbahçe tegen Anderlecht

31 aug 2018, 15:50

MONACO (ANP) - Phillip Cocu neemt het met de Turkse club Fenerbahçe in de groepsfase van de Europa League op tegen onder meer Anderlecht. Dat bleek vrijdag in Monaco bij de loting voor het tweede Europese clubtoernooi. Fenerbahçe, waar Cocu sinds deze zomer trainer is, strandde in de derde voorronde van de Champions League tegen Benfica en moet het daarom een niveau lager zoeken. De andere tegenstanders in groep D zijn het Kroatische Dinamo Zagreb en Spartak Trnava uit Slowakije.

Opmerkelijk was de koppeling van Red Bull Salzburg aan RB Leipzig, dat met het energiedrankje dezelfde eigenaar heeft. De UEFA gaf eerder aan geen bezwaar te hebben, hoewel het zou kunnen leiden tot belangenverstrengeling. De andere teams in die groep zijn het Schotse Celtic en het Noorse Rosenborg. Dudelange, de eerste Luxemburgse club die zich wist te plaatsen voor de groepsfase van een Europees voetbaltoernooi, krijgt onder meer het vermaarde AC Milan op bezoek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.