Terug

Volg Vandaag Inside

Cocu krijgt Mexicaanse international Reyes

Cocu krijgt Mexicaanse international Reyes

25 aug 2018, 17:17

ISTANBUL (ANP) - Phillip Cocu krijgt bij Fenerbahçe de beschikking over de Mexicaanse international Diego Reyes. De 25-jarige verdediger komt transfervrij naar de Turkse club. Reyes speelde de afgelopen jaren voor FC Porto en Espanyol.

De 53-voudig international van Mexico was de afgelopen jaren ook een paar keer in beeld bij PSV, de vorige club van Cocu. Daar kwam het niet tot een samenwerking, maar bij Fenerbahçe gaat Reyes wel onder de Nederlandse trainer spelen. De Mexicaan behoorde tot de WK-selectie van zijn land. Hij moest kort voor het begin van het toernooi echter geblesseerd afhaken.

Fenerbahçe versterkte zich vrijdag al met de Zwitserse spits Michael Frey. Hij maakte vorig seizoen twaalf doelpunten voor FC Zürich.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.