Terug

Volg Vandaag Inside

Cocu haalt verdediger Te Wierik naar Derby County

Cocu haalt verdediger Te Wierik naar Derby County

6 feb 2020, 15:44

Mike te Wierik is bezig aan zijn laatste maanden bij FC Groningen. De 27-jarige verdediger maakt na dit seizoen de overstap naar de Engelse voetbalclub Derby County, waar de Nederlander Phillip Cocu hoofdtrainer is.

Te Wierik speelt nu voor het derde seizoen bij Groningen. Daarvoor kwam hij uit voor Heracles Almelo. Te Wierik, een vaste basiskracht, heeft een aflopend contract. Derby County, dat op de dertiende plaats staat op het tweede niveau in Engeland, hoeft daardoor geen transfersom te betalen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.