Terug

Volg Vandaag Inside

Cocu haalt Kazim-Richards naar Derby County

Cocu haalt Kazim-Richards naar Derby County

15 okt 2020, 22:54

Coach Phillip Cocu heeft bij zijn Engelse club Derby County afscheid genomen van zijn landgenoot Florian Jozefzoon. De 29-jarige vleugelspeler stapt op huurbasis over naar Rotherham United, dat evenals Derby County in de Championship (tweede profniveau in Engeland) uitkomt. Jozefzoon speelde eerder voor onder meer Ajax, RKC Waalwijk en PSV.

Cocu kon de transfervrije aanvaller Colin Kazim-Richards (34) verwelkomen bij Derby. De 34-jarige Turkse oud-international speelde in zijn avontuurlijke loopbaan, met meer dan vijftien clubs in acht landen, tussen 2014 en 2016 voor Feyenoord.

Derby haalde uit de eerste vier competitieduels drie punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.