Terug

Volg Vandaag Inside

Cocu denkt niet aan snel vertrek uit Turkije

Cocu denkt niet aan snel vertrek uit Turkije

29 aug 2018, 19:59

ISTANBUL (ANP) - Phillip Cocu, de geplaagde trainer van Fenerbahçe, wil niets weten van een snel vertrek uit Turkije. De afgelopen dagen verschenen er verhalen in Turkse media dat de voormalige coach van PSV van plan zou zijn om op eigen initiatief terug te treden na de teleurstellende start van zijn nieuwe ploeg in het nog prille seizoen. ,,Niets van waar. Ik ben geen persoon die makkelijk opgeeft. Ik ben trots dat ik hier mag werken'', liet hij op de website van zijn club strijdvaardig weten.

Fenerbahçe verloor tot dusver twee van de drie competitiewedstrijden. In de derde voorronde van de Champions League moest de ploeg van Cocu buigen voor Benfica. De gedwongen verkoop onlangs van twee Braziliaanse smaakmakers (Souza en Giuliano), als gevolg van financiële perikelen, maakte de situatie er voor de Nederlandse oud-international nog wat lastiger op.

,,We gaan met elkaar hard aan het werk bij de club om de problemen op te lossen'', benadrukte Cocu. ,,Een overwinning zaterdag thuis tegen Kayserispor zou het gevoel bij iedereen aanzienlijk verbeteren. Samen staan we sterk.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.