Terug

Volg Vandaag Inside

Coady verrast ouders, maar niet met een volgende baby

Coady verrast ouders, maar niet met een volgende baby

3 sep 2020, 00:55

Aanvoerder Conor Coady van Wolverhampton Wanderers, al vader van drie zoons, had onlangs een aangename verrassing in petto voor zijn ouders, die aanvankelijk de boodschap echter niet helemaal goed begrepen.

Tijdens een videogesprek legde de 27-jarige verdediger zijn armen om zijn vrouw waarna hij tegen zijn vader en moeder zei: 'we hebben goed nieuws voor jullie'. Zijn moeder reageerde volgens Coady meteen: 'Oh, Amie is toch niet wéér zwanger hè?' Coady had echter een andere heuglijke boodschap: voor de eerste keer in zijn loopbaan was hij opgeroepen voor de Engelse voetbalselectie.

'Ik zal het moment nooit vergeten dat ik mijn oproep kreeg voor Engeland', liet Coady weten. 'Er ging een siddering door mijn hele lijf. Ik vind het echt een geweldige eer.'

Tijdens Veronica Inside wordt ook geregeld gefacetimed met Jan Boskamp. Bekijk hieronder zo'n legendarische crosstalk: 'Ik hoor geen klote, Wilfred!'

Crosstalk met jarig Jan: 'Ik hoor geen klote, Wilfred!'
3:31
Crosstalk met jarig Jan: 'Ik hoor geen klote, Wilfred!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.