Terug

Volg Vandaag Inside

Coach Guardiola rekent op zijn spelers bij Manchester City

Coach Guardiola rekent op zijn spelers bij Manchester City

21 feb 2020, 17:54

Manchester City-trainer Pep Guardiola is niet bang dat zijn spelers minder gemotiveerd de laatste maanden van het seizoen ingaan. De Engelse topclub, die al heeft laten weten in beroep te gaan tegen de straf van de UEFA, mag twee seizoenen geen Europees voetbal spelen.

"Ik ben ervan overtuigd dat mijn spelers de juiste inzet zullen tonen. De juiste houding hebben ze al véle jaren laten zien", zei Guardiola voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen Leicester City, de nummer 3 van de Premier League.

"Niemand weet wat er gaat gebeuren, maar gezien de afgelopen maanden maak ik me geen zorgen. We hebben dit helemaal zelf opgebouwd, dag voor dag en wedstrijd voor wedstrijd. Het is nog niet afgerond, we zijn nog niet klaar. We gaan in beroep als club en zullen zien wat er gaat gebeuren."

Eerder had de Spaanse coach al laten optekenen dat hij voornemens is bij de club te blijven. Over spelers die met andere clubs gaan praten of dat al hebben gedaan, maakt hij zich evenmin zorgen. "De spelers zijn vrij om te praten."

VIDEO - René over straf Manchester City: 'Dat wordt gewoon teruggedraaid'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.