Terug

Volg Vandaag Inside

Coach Frankfurt onder de indruk van Ajax: 'Ander niveau dan PSV'

Coach Frankfurt onder de indruk van Ajax: 'Ander niveau dan PSV'

30 aug 2020, 17:18

Ajax won zaterdagmiddag een oefenwedstrijd met 2-1 van Eintracht Frankfurt. Toch hield Eintracht-coach Adi Hütter een goed gevoel over aan het duel. Eerder in de voorbereiding won Frankfurt met 1-2 op bezoek bij PSV.

Op de website van Frankfurt zegt Hütter: 'Dit was een prima test op een ander niveau dan tegen Eindhoven. Het team van Ajax zit vol talent en is van hoge kwaliteit. We hebben geprobeerd onszelf zo goed mogelijk te verkopen.'

Ajax versloeg Eintracht met 2-1 dankzij doelpunten van Quincy Promes en Mohammed Kudus. André Silva deed namens de Duitsers wat terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.