Terug

Volg Vandaag Inside

Bosz overwintert met Leverkusen in Europa

Bosz overwintert met Leverkusen in Europa

26 nov 2019, 21:59

Trainer Peter Bosz heeft met Leverkusen sowieso de derde plaats veiliggesteld in groep D van de Champions League. De Duitse club versloeg concurrent Lokomotiv Moskou in Rusland met 2-0. De Russische ploeg is nu met drie punten uitgeschakeld. Leverkusen kwam dankzij de tweede poulezege op rij, na 2-1 drie weken geleden thuis tegen Atlético Madrid, op zes punten.

Dankzij een beter onderling resultaat met Lokomotiv is Leverkusen nu al zeker van de derde plek, goed voor deelname na de winterstop aan de Europa League. De ploeg van Bosz heeft nog een kleine kans op overwinteren in de Champions League, maar dan mag Atlético dinsdagavond niet winnen bij het al geplaatste Juventus.

Leverkusen kwam in de elfde minuut op curieuze wijze op voorsprong. Eder schoot bij het uitverdedigen de bal tegen zijn ploeggenoot Rifat Zjemaletdinov aan waarna de bal in eigen doel verdween (0-1). Dankzij sterk keeperswerk van de Fin Lukas Hradecky hield Leverkusen de kleine marge tot aan de rust vast. Na de pauze zorgde Sven Bender met een prachtige volley voor 0-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.