Terug

Volg Vandaag Inside

Coach Barros Schelotto weg bij Boca Juniors

Coach Barros Schelotto weg bij Boca Juniors

15 dec 2018, 00:43

BUENOS AIRES (ANP) - Boca Juniors gaat niet verder met trainer Guillermo Barros Schelotto. De Argentijnse voetbalclub uit Buenos Aires verloor afgelopen zondag de finale om de Copa Libertadores van aartsrivaal en stadgenoot River Plate. Boca verloor in Bernabeu in Madrid de uitgestelde en verplaatste returnwedstrijd in de verlenging met 3-1, nadat het eerste duel in La Bombonera bij Boca in 2-2 was geëindigd.

,,Na de pijn van het niet winnen van de cup, ga ik met rust in mijn hoofd in gedachte dat ik alles heb gegeven", zei de voormalig Argentijns international die tweeënhalf jaar coach was bij Boca Juniors. Onder Barros Schelotto was de club twee keer Argentijns landskampioen geworden.

,,We begrijpen dat het beste voor Boca is om te veranderen en het seizoen met een nieuwe coach te beginnen", zei voorzitter Daniel Angelici van Boca Juniors

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.