Terug

Volg Vandaag Inside

Clubs uit Premier League willen seizoen afmaken

Clubs uit Premier League willen seizoen afmaken

17 apr 2020, 18:50

De clubs uit de Engelse Premier League blijven op het standpunt staan het seizoen te willen uitspelen. Dat hebben ze vrijdag in een gezamenlijk overleg per video besloten. Vooralsnog hebben ze geen voorwaarden gesteld aan de manier waarop.

Eerder doken in Britse media berichten op dat de clubs een verkort programma wilden afwerken, om te voorkomen dat de competitie langer dan tot 30 juni duurt. Op die datum lopen veel contracten af en zou doorspelen tot juridische complicaties kunnen leiden. Daar hebben de clubs nu echter geen uitspraken over gedaan.

Er moeten in de hoogste competitie van Engeland nog 92 wedstrijden worden gespeeld. Een kampioen is er nog niet, al heeft koploper Liverpool 25 punten voorsprong op achtervolger Manchester City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.