Terug

Volg Vandaag Inside

‘Clubs Saudi-Arabië willen transfer Kudus op het laatste moment kapen'

‘Clubs Saudi-Arabië willen transfer Kudus op het laatste moment kapen'

24 aug 2023, 20:22

West Ham United is al langere tijd bezig met de komst van Mohammed Kudus, maar clubs uit Saudi-Arabië lijken de transfer op het laatste moment te willen kapen, meldt Sky Sports.

Het is nog onduidelijk om welke clubs het gaat, maar naar verluidt zorgt de interesse van Saudi-Arabië wel voor twijfels bij West Ham United. De kansen van The Hammers op de komst van Kudus worden nu dan ook 50/50 geschat, volgens Sky Sports.

West Ham bereikte eerder deze week een akkoord met Ajax over een transfersom van 45 miljoen euro, inclusief doorverkoop van tien procent. De speler, die donderdag in het Europese duel tegen Ludogorets drie doelpunten maakte, kan in Engeland voor vijf seizoenen tekenen, met een optie voor een zesde jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.