Terug

Volg Vandaag Inside

'Clubs Premier League willen seizoen inkorten'

'Clubs Premier League willen seizoen inkorten'

15 apr 2020, 23:12

Een groot deel van de clubs uit de Engelse Premier League zou voorstander zijn het seizoen in te korten. Dit zou de kans om in elk geval nog een aantal wedstrijden te spelen vergroten. Dat melden enkele kranten uit het land.

Ook in Engeland liggen de competities door de uitbraak van het coronavirus al enige tijd stil. Momenteel wordt gedacht om de nog resterende negen speelronden in korte tijd in enkele stadions in Londen en het midden van het land af te wikkelen. Of dit haalbaar is wordt betwijfeld.

De clubs hebben ook liever dat het seizoen op 30 juni is afgelopen, om juridische complicaties met de op die datum aflopende contracten te voorkomen.

Liverpool is koploper in de Premier League en kan voor de eerste keer in 30 jaar kampioen worden. De voorsprong op nummer 2 Manchester City is 25 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.