Terug

Volg Vandaag Inside

Clubloze Boëtius traint mee met Feyenoord

Clubloze Boëtius traint mee met Feyenoord

13 juli 2022, 12:44

Jean-Paul Boëtius traint de komende tijd mee bij Feyenoord. De 28-jarige middenvelder zit zonder club en houdt in Rotterdam zijn conditie op peil. Boëtius speelden van 2012 tot 2015 en van 2017 tot 2018 voor Feyenoord. In die twee periodes kwam hij tot 136 wedstrijden, waarin hij 26 keer scoorde.

Boëtius kwam tot vorig seizoen uit voor Mainz 05, maar hij besloot zijn aflopende contract bij de Duitse club niet te verlengen. De enkelvoudig international staat donderdag voor het eerst op het veld met de selectie van trainer Arne Slot. 'Speler en club benadrukken dat er momenteel geen sprake is van een contractuele situatie', schrijft Feyenoord op de clubwebsite.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.