Terug

Volg Vandaag Inside

Clubloze Babel houdt conditie op peil bij Ajax

Clubloze Babel houdt conditie op peil bij Ajax

18 juli 2022, 17:13

Ryan Babel traint vanaf deze week mee met Jong Ajax, zo melden de Amsterdammers op de clubkanalen. Naast Babel traint ook de clubloze Pelle Clement mee bij het tweede team van de regerend landskampioen.

De 35-jarige Babel speelde voor het laatst bij Galatasaray waar zijn contract deze zomer niet werd verlengd. In het verleden kwam de aanvaller drie periodes uit voor Ajax. Babel doorliep de Ajax-jeugd en vertrok in 2007 naar Liverpool. In 2012 kwam hij voor één seizoen terug naar Amsterdam en werd meteen kampioen, daarna vertrok Babel naar Kasimpasa. In januari 2020 keerde Babel voor een derde keer terug bij Ajax, toen huurde de Amsterdammers hem voor een half jaar van Galatasaray.

Ook Clement doorliep de jeugdopleiding van Ajax. De 26-jarige aanvaller vertrok in 2017 naar Reading en speelde later nog enkele seizoenen voor PEC Zwolle. Beiden spelers houden bij Jong Ajax hun conditie op peil in zoektocht naar een nieuwe werkgever.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.