Terug

Volg Vandaag Inside

'Clubleiding Barcelona had Messi moeten laten gaan'

'Clubleiding Barcelona had Messi moeten laten gaan'

23 okt 2020, 18:22

FC Barcelona-verdediger Gerard Piqué heeft in aanloop naar de topper van zaterdag tegen Real Madrid flink uitgehaald naar de clubleiding. President Josep Bartomeu had in moeten gaan op de vertrekwens van Lionel Messi, zei de verdediger vrijdag in een interview met de krant La Vanguardia.

Messi wilde na een teleurstellend seizoen, waarin Barcelona geen prijs pakte, de club na jarenlange trouwe dienst graag verlaten. Bartomeu zou eerder die toezegging hebben gedaan, maar toen het er echt om ging zei hij dat er in het contract een bepaalde clausule was opgenomen dat belangstellende clubs een niet te betalen megabedrag zouden moeten betalen.

Een teleurgestelde Messi besloot daardoor te blijven en zijn nog één jaar lopende contract uit te dienen. "Dit is te confronterend", vindt Piqué. "Messi verdient echt alles. Een nieuw stadion zou naar hem vernoemd moeten worden. Hij is een boegbeeld. Boegbeelden moeten we koesteren. Dit raakt me echt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.