Terug

Volg Vandaag Inside

Clubicoon Penders keert terug bij NAC Breda

Clubicoon Penders keert terug bij NAC Breda

25 feb 2021, 13:02

Rob Penders keert na twee jaar afwezigheid terug bij NAC Breda. De oud-speler en voormalig assistent-trainer zal vanaf de zomer het hoogste jeugdelftal, NAC Onder 21, onder zijn hoede nemen.

Penders (45) voetbalde maar liefst elf seizoenen bij NAC. In totaal kwam hij tot meer dan driehonderd officiële wedstrijden, een groot deel als aanvoerder. In 2011 beëindigde hij zijn actieve loopbaan en begon hij als jeugtdtrainer. Daarna assisteerde hij achtereenvolgens Eric Hellemons, Robert Maaskant, Marinus Dijkhuizen, Stijn Vreven en Mitchell van der Gaag bij het eerste elftal.

"Uiteraard ben ik erg blij met mijn terugkeer bij NAC. Twee jaar geleden is er wel iets vervelends voorgevallen, maar daar heb ik altijd heel nuchter ingestaan. Afgelopen jaar ben ik ongeveer vijf keer terug geweest en dat voelde altijd goed", zegt Penders op de website van de eerstedivisionist. "Ik sta te popelen om weer aan de slag te gaan als trainer en zeker met een Onder 21-elftal. Het voelt als thuiskomen en daar ben ik blij mee."

Penders is nu nog actief bij RBC Roosendaal als klankbord op technisch vlak. Daarnaast heeft hij een eigen voetbalschool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.