Terug

Volg Vandaag Inside

Clubiconen PSV en Feyenoord hebben geen medelijden met Ajax: 'Natuurlijk vind ik dat niet erg'

2 mrt 2024, 13:42

PSV-icoon Berry van Aerle en Feyenoord-icoon Ben Wijnstekers hebben geen medelijden met de sportieve malaise bij aartsrivaal Ajax. Dat zeggen de oud-voetballers in een uitgebreid interview met De Telegraaf.

"Ik heb er geen medelijden mee", zegt Van Aerle. "Wij hebben ook mindere seizoenen gehad, terwijl zij top waren. Nu is het eens andersom. Natuurlijk hebben Feyenoord, PSV en Ajax elkaar nodig om een goede en leuke competitie te hebben. Maar ik vind het niet zo erg dat het daar nu even wat minder gaat."

Ook Wijnstekers heeft geen medelijden met de Amsterdammers. "Ik kan wel schijnheilig gaan doen, maar natuurlijk vind ik dat niet erg. Andersom zouden ze dat ook niet vinden. Het klopt wel dat ik een hekel heb aan de houding bij Ajax. Die arrogantie. Daar zit je als Feyenoorder altijd toch een beetje tegenaan te hikken, maar het is zeker niet zo, dat ik een hekel heb aan de mensen van Ajax. Met Sjaak Swart kan ik het geweldig vinden en bijvoorbeeld ook Simon Tahamata, Edo Ophof en John van ’t Schip vind ik allemaal geweldige gasten. Het is altijd weer leuk als ik hen tegenkom", aldus de oud-verdediger van de Rotterdammers.

Eerder in Vandaag Inside zei Johan Derksen dat hij het fatsoenlijk zou vinden als Ajax aan alle seizoenskaarthouders de helft terugbetaalt. "Een supporter van Ajax heeft een garantie van goed voetbal, maar daar is geen sprake van dit jaar", zegt hij onder meer in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.