Terug

Volg Vandaag Inside

Club Brugge zonder international Groeneveld

Club Brugge zonder international Groeneveld

23 okt 2018, 21:38

BRUGGE (ANP) - De Nederlandse aanvaller Arnaut Danjuma Groeneveld van Club Brugge moet woensdag de thuiswedstrijd tegen AS Monaco voor de Champions League aan zich voorbij laten gaan. De 21-jarige international is nog niet hersteld van een enkelblessure, die hij vrijdag in de competitiewedstrijd tegen Waasland-Beveren opliep (1-1). Het is nog niet duidelijk hoe lang hij aan de kant moet blijven.

Groeneveld keerde eigenlijk al geblesseerd terug van de interlands met het Nederlands elftal tegen Duitsland (3-0) en België (1-1). Hij debuteerde voor Oranje als invaller in het duel met de Duitsers. Tegen België mocht hij beginnen en tekende hij voor de gelijkmaker.

Zowel Club Brugge als AS Monaco is in poule A nog puntloos. Borussia Dortmund en Atlético Madrid geven met zes punten de toon aan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.