Terug

Volg Vandaag Inside

Club Brugge zonder Groeneveld naar Monaco

Club Brugge zonder Groeneveld naar Monaco

5 nov 2018, 11:10

BRUGGE (ANP) - Club Brugge moet het dinsdag in de Champions League tegen AS Monaco doen zonder Arnaut Danjuma Groeneveld. De 21-jarige aanvaller, die vorige maand debuteerde in het Nederlands elftal, heeft nog altijd last van de enkelblessure die hij overhield aan de interlands met Oranje. Groeneveld ontbreekt in de selectie van 21 spelers die trainer Ivan Leko meeneemt naar Monaco.

Stefano Denswil, Ruud Vormer en Sofyan Amrabat behoren wel tot de equipe van de Belgische kampioen voor de vierde groepswedstrijd in de Champions League. Zowel Club Brugge als Monaco heeft pas één punt in poule A, na de 1-1 twee weken geleden in België.

Vormer, de aanvoerder van de ploeg, zat de laatste twee competitieduels op de bank. De dertigjarige Noord-Hollander erkent in Het Nieuwsblad met een vormdip te kampen, maar is niet blij met zijn plek op de bank. ,,Ik wil altijd spelen. Maar de trainer beslist en ik heb me daar aan te houden.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.