Terug

Volg Vandaag Inside

Club Brugge wint weer niet bij Anderlecht

Club Brugge wint weer niet bij Anderlecht

24 feb 2019, 18:08

BRUSSEL (ANP) - Club Brugge is er opnieuw niet in geslaagd in het Constant Vanden Stock-stadion te winnen van Anderlecht. De topper in de Belgische voetbalcompetitie eindigde in 2-2, waarmee het team van trainer Fred Rutten noch de gasten uit Brugge tevreden konden zijn.

Brugge kwam al na vijf minuten aan de leiding via Wesley Moraes, de Braziliaan die zijn tiende doelpunt van het seizoen maakte. De club leek de pijnlijke uitschakeling door RB Salzburg (4-0) in de Europa League te hebben verteerd. Club heerste, zocht de 2-0, maar het doelpunt viel toch aan de andere kant waar Yannick Bolasie de hoek vond naast doelman Ethan Horvath. Diezelfde Bolasie zette Anderlecht tien minuten voor tijd op voorsprong. Twee minuten later was het alweer gelijk, via Thibault Vlietinck.

Club Brugge, dat tweede staat achter KRC Genk, won voor het laatst in 1998 bij Anderlecht. De ploeg van Rutten staat zesde, voorlopig net genoeg voor een plaats in de play-offs om de titel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.