Terug

Volg Vandaag Inside

Club Brugge wint weer eens

Club Brugge wint weer eens

31 okt 2018, 00:24

BRUGGE (ANP) - Club Brugge heeft in de Belgische competitie weer eens gewonnen. De ploeg van de in opspraak geraakte coach Ivan Leko, die wordt verdacht van witwaspraktijken, was voor eigen publiek met 4-0 te sterk voor middenmoter KV Oostende. Voor de landskampioen kwamen Siebe Schrijvers (twee), Hans Vanaken en Wesley Moraes tot scoren.

Stefano Denswil speelde de gehele wedstrijd voor de thuisclub, die een maand geleden voor de laatste keer zegevierde. Ruud Vormer bleef op de bank. Bij de bezoekers kon basisspeler Richairo Zivkovic geen hoofdrol vervullen.

Club Brugge kwam op dertig punten, evenveel als koploper KRC Genk dat woensdag bij Antwerp op bezoek gaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.