Terug

Volg Vandaag Inside

Club Brugge wint dankzij fraaie treffer Lang

Club Brugge wint dankzij fraaie treffer Lang

22 nov 2020, 08:41

Noa Lang heeft Club Brugge een overwinning bezorgd in de Belgische competitie. De jeugdinternational van Oranje, in de zomer overgekomen van Ajax, maakte het enige doelpunt in de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk: 1-0. De 21-jarige aanvaller scoorde na een uur spelen met een halve omhaal.

Voor Lang betekende het al zijn derde doelpunt in vijf wedstrijden in de Belgische Pro League. Trainer Philippe Clement haalde zijn nummer 10 een kwartier voor tijd naar de kant. Aanvoerder Ruud Vormer speelde wel de hele wedstrijd.

Landskampioen Club Brugge gaat aan kop met 26 punten uit dertien wedstrijden. Charleroi en Standard Luik volgen met 23 punten. Charleroi heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.