Terug

Volg Vandaag Inside

Club Brugge verspeelt opnieuw punten

Club Brugge verspeelt opnieuw punten

28 okt 2018, 00:59

SINT-TRUIDEN (ANP) - Club Brugge is er zaterdag in de Belgische voetbalcompetitie voor de derde keer op rij niet in geslaagd een wedstrijd te winnen. Na een nederlaag bij Standard Luik (3-1) en een gelijkspel tegen Waasland-Beveren (1-1), wist de regerend landskampioen ook bij Sint-Truiden niet te winnen: 2-2.

Na een fout van Brugge-doelman Karlo Letica kwam Sint-Truiden in de 18e minuut via Daichi Kamada op voorsprong. Hans Vanaken maakte vanaf de strafschopstip gelijk en Brugge kwam kort voor rust via Siebe Schrijvers op voorsprong. Door een eigen doelpunt van Mats Rits in de 78e minuut gaf Brugge de voorsprong alsnog weg.

Aanvoerder Ruud Vormer was nog dicht bij het winnende doelpunt, maar hij raakte de lat. International Arnaut Groeneveld ontbrak bij Brugge wegens een blessure. Koploper Racing Genk kan zondag bij winst op Standard Luik de voorsprong op Club Brugge tot vijf punten vergroten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.