Terug

Volg Vandaag Inside

Club Brugge thuis niet langs Waasland-Beveren

Club Brugge thuis niet langs Waasland-Beveren

20 okt 2018, 00:46

BRUGGE (ANP) - Club Brugge heeft in de thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren twee punten laten liggen. De kampioen van België kwam niet verder dan 1-1. Club Brugge achterhaalde daardoor weliswaar Genk aan de kop van de ranglijst, maar dat met een wedstrijd meer gespeeld.

De thuisclub kwam kort na rust op voorsprong door Hans Vanaken, maar niet veel later maakte Apostolos Vellios gelijk. Brugge-coach Ivan Leko werd met een ovationeel applaus verwelkomd door de supporters. De Kroaat werd onlangs opgepakt en bracht een nacht in de cel door wegens een vermeend aandeel in een omvangrijk fraudeschandaal in het Belgisch voetbal. Hij kwam al snel weer vrij.

Arnaut Danjuma Groeneveld, die dinsdag nog voor Oranje scoorde tegen België, werd na één helft gewisseld door Leko. Stefano Denswil en Ruud Vormer speelden de hele wedstrijd voor 'Club'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.