Terug

Volg Vandaag Inside

Club Brugge na zege nog steviger aan kop in België

Club Brugge na zege nog steviger aan kop in België

22 feb 2021, 23:46

Club Brugge is nog steviger aan de leiding gekomen in de Belgische voetbalcompetitie. De lijstaanvoerder won maandagavond ook het thuisduel met Leuven (3-0).

De Nederlandse jeugdinternational Tahith Chong had een basisplaats en bereidde de openingstreffer van Ignace Van der Brempt voor. Ruud Vormer benutte vlak voor rust een strafschop. Clinton Mata tekende in blessuretijd voor de eindstand. Bas Dost had ook een basisplaats bij Club Brugge.

Club Brugge heeft nu een voorsprong van 15 punten op het als tweede geklasseerde Antwerp, dat een duel meer heeft gespeeld.

Noa Lang, Stefano Denswil, Hans Vanaken en Matej Mitrovic ontbraken bij Club Brugge na een positieve coronatest, net als trainer Philippe Clement. Een tweede test moet dinsdag uitwijzen of ze donderdag tegen Dinamo Kiev in de Europa League kunnen spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.