Terug

Volg Vandaag Inside

'Club Brugge moet Noa Lang vier tot zes weken missen'

'Club Brugge moet Noa Lang vier tot zes weken missen'

22 aug 2022, 17:29

Noa Lang kan vier tot zes weken niet voor Club Brugge uitkomen. Dat heeft de 23-jarige aanvaller volgens veel Belgische media te horen gekregen toen hij zijn geblesseerde enkel liet onderzoeken. Lang viel zondag uit tijdens een competitieduel met KV Kortrijk.

De blessure komt op een slecht moment voor Lang. De oud-speler van Ajax wilde voor 1 september graag een mooie transfer maken. Het is nog onduidelijk of hij beschikbaar is voor de komende interlands van het Nederlands elftal tegen Polen (22 september) en België (25 september) in de Nations League. Dat zijn de laatste duels van Oranje voor het WK in Qatar, dat op 20 november van start gaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.