Terug

Volg Vandaag Inside

Club Brugge komt weer niet tot winst

Club Brugge komt weer niet tot winst

3 feb 2019, 17:43

BRUGGE (ANP) - Club Brugge heeft opnieuw averij opgelopen in de strijd om de Belgische landstitel. De regerend kampioen kwam thuis tegen KAA Gent niet verder dan 1-1.

Jonathan David zette Gent na ruim een kwartier met een kopbal op 0-1. De gelijkmaker liet lang op zich wachten. Pas twintig minuten voor tijd tikte Loïs Openda binnen nadat de bal voor het doel van Gent was blijven liggen.

Beide clubs eindigden de wedstrijd met tien man: bij Gent werd Anderson Esiti weggestuurd en bij de thuisclub Dennis. Captain Ruud Vormer en Sofyan Amrabat hadden beiden een basisplaats, maar werden gewisseld. Stefano Denswil speelde wel de hele wedstrijd.

Club Brugge, dat recent thuis al verloor van Charleroi, heeft al een achterstand van negen punten op koploper Genk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.