Terug

Volg Vandaag Inside

Club Brugge houdt Antwerp achter zich

Club Brugge houdt Antwerp achter zich

23 dec 2018, 17:32

BRUGGE (ANP) - Club Brugge heeft de aanval van Antwerp op de tweede positie in de Belgische Jupiler Pro League afgeslagen. De titelverdediger won op eigen veld met liefst 5-1 en nam daarmee afstand van de uitdager uit Antwerpen.

Club Brugge leidde bij de rust met 2-0 dankzij doelpunten van de Nigeriaan Dennis en Siebe Schrijvers. De ploeg miste aanvoerder Ruud Vormer en verdediger Stefano Denswil; beide Nederlanders waren geschorst. Na de rust vergrootte de thuisploeg de voorsprong via Mats Rits en nogmaals Dennis. Jelle Van Damme scoorde vijf minuten voor tijd tegen. Uit een strafschop zorgde Hans Vanaken voor de 5-1-eindstand. Club Brugge kwam door de zege op 38 punten, vier minder dan koploper KRC Genk, dat later op zondag nog een uitwedstrijd speelt tegen Eupen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.