Terug

Volg Vandaag Inside

Club Brugge en City geschokt door nieuws over aanval op supporter

Club Brugge en City geschokt door nieuws over aanval op supporter

20 okt 2021, 16:02

Club Brugge heeft in een officiële mededeling geschokt gereageerd op de agressie in de richting van een supporter van Manchester City, na de Champions Leaguewedstrijd van dinsdagavond in Brugge. Een 63-jarige man werd aangevallen op een parkeerplaats en verkeert in levensgevaar. Vijf personen zijn inmiddels opgepakt.

'Club Brugge nam met afschuw kennis van de gebeurtenissen op de snelwegparking op de E40 in Drongen, waar een supporter van Manchester City, die eerder te gast was in het Jan Breydelstadion, werd aangevallen', luidt het.

'Club Brugge keurt al het criminele gedrag ten zeerste af, zowel binnen als buiten het stadion en stelt verdraagzaamheid voorop. Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van de Manchester City-supporter.'

Ook Manchester City laat in een verklaring op de teamwebsite weten "geschokt en bedroefd" te zijn door het nieuws over de aanval op een van de fans. 'We werken momenteel samen met onze collega's bij Club Brugge en met de Belgische politiediensten en die van Greater Manchester om meer informatie te verkrijgen. Onze gedachten en beste wensen gaan uit naar de familie en vrienden van de in België verblijvende supporter, die in het ziekenhuis is opgenomen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.