Terug

Volg Vandaag Inside

Clausule dwong Ajax tot snel handelen bij contractontbinding Blind

Clausule dwong Ajax tot snel handelen bij contractontbinding Blind

27 dec 2022, 00:00

Een speciale clausule in het contract Daley Blind heeft een rol gespeeld aan zijn vertrek bij Ajax. Het dwong de Amsterdammers het contract van de verdediger in overleg per 1 januari te ontbinden.

Volgens De Telegraaf en Voetbal International zou het contract van Blind bij 24 wedstrijden automatisch met een jaar worden verlengd onder dezelfde financiële voorwaarden. Naar verluidt verdiende Blind zo'n 4,5 miljoen euro op jaarbasis bij Ajax.

Blind merkte dat hij vlak voor het WK op een zijspoor was gezet door trainer Alfred Schreuder en vroeg daarom om aan Ajax of de club wilde meewerken aan een vrije transfer, omdat zijn contract in Amsterdam medio 2023 zou aflopen. Blind kan transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Royal Antwerp FC en Real Sociedad worden al gelinkt aan de verdediger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.