Terug

Volg Vandaag Inside

Claudia de Breij annuleert theatertournee: 'Ik heb zin, maar geen energie'

Claudia de Breij annuleert theatertournee: 'Ik heb zin, maar geen energie'

8 feb 2023, 00:00

Claudia de Breij heeft haar theatertournee Vasistas, die op 22 februari zou beginnen, geannuleerd. De cabaretière laat woensdag op Instagram weten er geen energie voor te hebben en zegt behoefte te hebben aan tijd en rust.

"Het leek zo’n goed idee. Na de oudejaarsconference (met een tournee van ruim vijftig shows) even bijkomen en dan lekker liedjes zingen in Vasistas. Daar had ik veel zin in. En zin heb ik nog. Maar energie niet", aldus de 47-jarige comédienne.

De Breij vergelijkt het met een boer die soms het land braak moet laten liggen. "Zo moet ik mijn hoofd leeg laten. Om creatief te kunnen zijn, moet je af en toe niets doen. Alles leeg laten."

Het spijt haar voor iedereen die een kaartje had gekocht en verzoeknummers voor haar programma had ingediend. "Ook aan de theaters waar ik Vasistas zou spelen; sorry. Ik had het echt heel graag willen doen, maar het gaat even niet."

Eerder in Koffie met Johan, een online rubriek van Vandaag Inside, sprak Johan Derksen zich uit over de oudejaarsconferences van Claudia de Breij. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Koffie met Johan: over programma Rob Kemps, Claudia de Breij, Vandaag Inside en eigen nummer
26:37
Koffie met Johan: over programma Rob Kemps, Claudia de Breij, Vandaag Inside en eigen nummer

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.