Terug

Volg Vandaag Inside

Classic: Wilfred met Johan op pad om stem uit te brengen in Oudewater

22 nov 2023, 13:10

Ruim 13,3 miljoen kiesgerechtigden van 18 jaar en ouder mogen woensdag hun stem uitbrengen voor de Tweede Kamerverkiezingen. In 2017 waren er ook verkiezingen en brachten Johan Derksen en Wilfred Genee in de online rubriek Doordekken samen een bezoekje aan een stembureau in Oudewater, de toenmalige woonplaats van Johan.

René van der Gijp ziet een gelijkenis tussen verkiezingen en het Gouden Televizier-Ring Gala, zo vertelde hij dinsdag in Vandaag Inside. "Dán gaan mensen stemmen!". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.