Terug

Volg Vandaag Inside

CLASSIC: Wielrenner Johan doet aflevering Doordekken op racefiets

CLASSIC: Wielrenner Johan doet aflevering Doordekken op racefiets

18 apr 2020, 22:50

De beelden zijn bijna in zwart-wit en je moet goed kijken om mensen te herkennen, maar die man op die racefiets is toch echt Johan Derksen.

Het gouden duo Johan & Wilfred presenteerde samen al Doordekken in de tijden van Eredivisie Live zo'n tien jaar geleden. Het programma had ongeveer net zoveel kijkers als de herhaling van Business Class van Harry Mens, maar onder de echte fans heeft het programma een cultstatus.

Juist omdat er bijna niemand keek bespraken Johan en Wilfred de gekste dingen en namen ze alles behalve een blad voor de mond. Dit zorgde vaker dan de zenderbaas lief was voor spraakmakende televisie. In deze aflevering verschijnt Johan op zijn racefiets in zijn oude woonplaats Oudewater. Legendarisch!

Later kwam de succesformule Doordekken meerdere keren terug als exclusief item op internet. Het programma was door de jaren heen zijn magie zeker nog niet verloren en zorgde nog altijd voor spraakmakende momenten.

VIDEO - Doordekken #3: Mensen zijn bang voor John de Mol

Doordekken #3: Mensen zijn bang voor John de Mol
13:30
Doordekken #3: Mensen zijn bang voor John de Mol

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.