Terug

Volg Vandaag Inside

CLASSIC: René zingt mee met Songfestivalnummer Duncan Laurence

CLASSIC: René zingt mee met Songfestivalnummer Duncan Laurence

9 juli 2020, 17:20

Duncan Laurence won in mei 2019 het Songfestival met zijn nummer 'Arcade'. Traditigetrouw mag de winnaar bij het volgende Songfestival zijn nieuwe single spelen. Hoewel het Songfestival dit jaar niet op de normale manier doorging vanwege het Coronavirus, stond er wel een alternatieve show op het programma, waar Duncan Laurence zijn nieuwe nummer ten gehore zou brengen. Privé weet echter te melden dat Duncan Laurence vlak voor zijn optreden een paniekaanval kreeg, waardoor de repetitie werd uitgezonden. Hadden ze zijn vervanger maar gebeld! 😄😅

René zingt mee met Songfestivalnummer Duncan Laurence
3:37
René zingt mee met Songfestivalnummer Duncan Laurence

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.