Terug

Volg Vandaag Inside

CLASSIC: René gaat stuk om bizar advies van Trump tegen corona

CLASSIC: René gaat stuk om bizar advies van Trump tegen corona

3 okt 2020, 20:21

De Amerikaanse president Donald Trump is uit voorzorg opgenomen in het ziekenhuis. Trump is namelijk samen met zijn vrouw getroffen door het coronavirus. De president behoort met zijn respectabele leeftijd van 74 jaar tot de risicogroep en daarom wordt er geen enkel risico genomen met de belangrijkste persoon op deze aardkloof.

Volgens de laatste berichtgevingen krijgt Trump op dit moment een experimentele behandeling met synthetische antilichamen afkomstig uit muizen. De president zou 'milde' klachten hebben, maar heeft wel last van koorts.

Het is te hopen voor Trump en zijn aanhangers dat hij er snel weer bovenop komt, want zijn campagne draait namelijk op volle touren. De controversiële president kan in maart weer herkozen worden en is in felle strijd met de democraat en nog oudere Joe Biden (77 jaar). Afgelopen dinsdagnacht voerden de twee kemphanen nog een bizar debat.

Het is opmerkelijk dat juist Donald Trump getroffen wordt door het virus. In april gaf de president namelijk nog een opmerkelijk advies hoe hij ervoor zorgt het coronavirus hem niet gaat treffen. De president kwam toen al met experimentiële voorzorgsmaatregelen die vooral bij René zorgde voor hilariteit. Helaas voor Trump hebben de middelen niet geholpen. Bekijk hieronder de beelden!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.