Terug

Volg Vandaag Inside

CLASSIC: Jan Boskamp gaat helemaal plat om eigen grap in Belgische TV-show

CLASSIC: Jan Boskamp gaat helemaal plat om eigen grap in Belgische TV-show

5 nov 2020, 16:22

In het verleden schoof Jan Boskamp regelmatig aan bij het Spora-programma Extra Time. Dat Jan ook in België een graag geziene gast is, bewijzen onderstaande beelden wel. De goedlachse analist krijgt de handen op elkaar na een geslaagde grap over oud-voetballer Gunther Schepens. Toch is het Boskamp zelf die het hardst om de grap moet lachen.

Echter zien we Jan het liefst aan onze tafel, geflankeerd door Johan, Wilfred en René. Bekijk hieronder een compilatie met de hoogtepunten van Jan Boskamp bij Veronica Inside!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.