Terug

Volg Vandaag Inside

CLASSIC: Hansie Hansie pakt snelste gele kaart ooit in Eredivisie

CLASSIC: Hansie Hansie pakt snelste gele kaart ooit in Eredivisie

9 juli 2020, 23:30

In 1992 mocht Hansie Hansie namens Dordrecht '90 invallen in De Kuip tijdens het duel met Feyenoord. Die wedstrijd zal Hans niet snel vergeten, want tot op de dag van vandaag pakte hij in die wedstrijd de snelste gele kaart ooit in de Eredivisie: al na 3 seconden werd hij op de bon geslingerd.

Hans kreeg het tijdens zijn spelerscarrière regelmatig aan de stok met zijn tegenstander. Ook aan tafel bij Veronica Inside wil hij nog weleens in een felle discussie belanden, bijvoorbeeld toen Johan en hij elkaar in de haren vlogen. Bekijk het in de beelden hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.