Terug

Volg Vandaag Inside

Clasie: misschien iets te agressief begonnen

Clasie: misschien iets te agressief begonnen

28 okt 2018, 17:48

AMSTERDAM (ANP) - Jordy Clasie erkende dat Feyenoord snel kansloos was in de Klassieker tegen Ajax in Amsterdam (3-0). ,,We hadden vooraf afgesproken dat we scherp en agressief aan de wedstrijd zouden beginnen. Misschien waren we echter wel iets te scherp'', bekende de middenvelder van de Rotterdamse ploeg bij FOX Sports.

Feyenoord incasseerde in de derde minuut al een gele kaart, voor Jens Toornstra, en moest in de zesde minuut verder met tien man na rood voor Jeremiah St. Juste wegens een grove charge. ,,We wilden zo vroeg mogelijk en zo scherp mogelijk druk zetten op Ajax. We wilden echter ook zo lang mogelijk met elf man blijven spelen. Dus we moesten het koppie erbij houden. Als je dan al zo vroeg in de wedstrijd een man verliest, is dat niet goed. Dan is het eigenlijk geen wedstrijd meer. Dan weet je dat het heel moeilijk wordt en dat werd het ook.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.