Terug

Volg Vandaag Inside

'Clarence Seedorf kandidaat hoofdtrainer bij oude club in Serie A'

'Clarence Seedorf kandidaat hoofdtrainer bij oude club in Serie A'

12 nov 2021, 13:10

Clarence Seedorf staat mogelijk aan de vooravond van een nieuwe trainersklus. De oud-Ajacied staat namelijk hoog op de verlanglijst van Serie A-club Sampdoria, waar Seedorf zijn buitenlandse voetbalcarrière begon. In 2019 eindigde het laatste avontuur voor Seedorf als bondscoach van Kameroen.

Plaatselijke media melden dat huidige trainer van Sampdoria Roberto D'Aversa onder vuur ligt door de slechte resultaten. Momenteel bezet de ploeg een matige 18e plaats, waardoor de geruchtenmodel aardig op gang is geraakt. Dat Sampdoria bij Seedorf zou uitkomen komt echter niet geheel uit de lucht vallen.

De oud-Ajacied maakte in 1995 namelijk zijn eerste buitenlandse transfer naar de Italiaanse club. Een jaar later vertrok hij naar Real Madrid, waarna Seedorf nog uitkwam voor Inter en AC Milan in Italië. Als trainer kan de geboren Surinamer nog niet echt een vuist maken. In 2014 kreeg hij bij AC Milan zijn eerste trainersklus, wat uitmondde in een teleurstelling. De afgelopen jaren was Seedorf ook verantwoordelijk voor de selectie van het Chinese Shenzhen Xiangxue, Spaanse Deportivo La Coruña en dus het nationale elftal van Kameroen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.