Terug

Volg Vandaag Inside

CL-THROWBACK: Spurs krijgt pak slaag van Bayern

CL-THROWBACK: Spurs krijgt pak slaag van Bayern

19 feb 2020, 16:45

Vanavond staat het Champions League-duel tussen Tottenham Hotspur en RB Leipzig op het programma, natuurlijk uitgezonden door Veronica. In aanloop naar deze wedstrijd een terugblik naar de vorige keer dat Spurs bezoek kreeg uit Duitsland: een absolute vernedering.

Spurs en Leipzig ontmoetten elkaar nog nooit in een Europese wedstrijd, maar op 1 oktober 2019 stond de wedstrijd tussen Spurs en Bayern München op het programma in de groepsfase van de Champions League. In deze wedstrijd was Serge Gnabry de grote ster met 4 doelpunten. Het eindigde uiteindelijk in maar liefst 2-7 voor Bayern, een regelrechte afgang voor Spurs.

In Londen heeft men dus geen goede herinneringen aan een Duitse tegenstander. Leipzig doet het dit seizoen uitstekend in de Bundesliga en volgt Bayern op de 2e plek met een achterstand van 1 punt. Timo Werner is de absolute uitblinker dit seizoen met 25 goals in alle competities.

Spurs mist vanavond twee sterkhouders met Harry Kane en Heung-Min Son. Daarmee zullen de ogen des te meer gericht zijn op Steven Bergwijn in de aanval bij de Engelsen. Het belooft in ieder geval weer een mooie Champions League-avond te worden in Londen!

De Champions League zie je vanavond bij Veronica of via de livestream.

VIDEO - Samenvatting Tottenham Hotspur - Bayern München

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.