Terug

Volg Vandaag Inside

City weer koploper na zege op Fulham

City weer koploper na zege op Fulham

30 mrt 2019, 16:46

LONDEN (ANP) - Manchester City heeft door een vrij eenvoudige uitzege op Fulham de koppositie in de Premier League overgenomen van Liverpool. De ploeg van coach Pep Guardiola won met 2-0 van de Londense club. City heeft nu 77 punten uit 31 wedstrijden, terwijl Liverpool in evenveel wedstrijden 76 punten heeft vergaard.

City had genoeg aan een sterke eerste helft, waarin het Fulham overklaste. Bernardo Silva opende de score na 5 minuten met een fraaie uithaal met links. Ruim 20 minuten later verdubbelde Sergio Agüero de score. In de tweede helft vielen er geen doelpunten meer.

Bij Manchester City maakte Kevin De Bruyne zijn rentree op het middenveld. De Belgische international stond bijna een maand aan de kant met een hamstringblessure.

Ryan Babel speelde mee bij Fulham, dat ernstig moet gaan vrezen voor degradatie. De aanvaller van Oranje werd vlak voor tijd gewisseld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.