Terug

Volg Vandaag Inside

City-spelers Ederson en Gabriel Jesus bedenken list om coronaregels te omzeilen

City-spelers Ederson en Gabriel Jesus bedenken list om coronaregels te omzeilen

17 okt 2021, 21:15

Manchester City-spelers Ederson en Gabriel Jesus doken zondagmiddag op bij het duel tussen Lommel SK en Royal Excel Moeskroen (3-0), op het tweede niveau in België. Het bezoek aan onze zuiderburen had een speciale reden.

Ederson en Gabriel Jesus speelden afgelopen week met het Braziliaanse nationale elftal. De twee vlogen na de laatste wedstrijd tegen Uruguay (4-1 winst) niet naar Engeland, maar naar België. De twee voorkwamen daarmee dat ze in Engeland tien dagen in quarantaine moeten en kunnen dinsdagavond meespelen met Manchester City in het Champions League-duel met Club Brugge. De meeste landen in Zuid-Amerika staan op 'rood' wat betreft corona, waardoor in Engeland de regel is dat mensen die uit die landen komen, tien dagen in quarantaine moeten.  

Zonder Ederson en Jesus won Manchester City dit weekend met 2-0 van Burnley, door doelpunten van Bernardo Silva en Kevin de Bruyne.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.