Terug

Volg Vandaag Inside

'City-speler Mendy schrikt zich rot bij aankomst in gevangenis'

'City-speler Mendy schrikt zich rot bij aankomst in gevangenis'

1 sep 2021, 14:28

Benjamin Mendy is onlangs opgepakt op verdenking van misbruik en aanranding en zit daarom in de gevangenis, in afwachting van een rechtszaak. De verdediger van Manchester City dacht dat hij bepaalde privileges zou krijgen, maar kwam er bij aankomst achter dat hij op een VP-vleugel werd ingedeeld, speciaal voor 'vulnerable prisoners' en mensen die worden verdacht van seksueel ontoelaatbaar gedrag.

'Mendy kreeg bij aankomst in de gevangenis te horen dat hij op de VP-vleugel zou komen te zitten. Maar Mendy is een Fransman en zijn Engels misschien niet zo goed. Hij begreep niet precies wat er werd gezegd en dacht naar een VIP-gedeelte te worden gebracht voor bekende personen', vertelt een bron aan The Sun.

Volgens het Engelse boulevardblad schrok de 27-jarige Mendy zich kapot. Het bleek dus uiteindelijk te gaan om een VP-vleugel, speciaal voor mensen die worden verdacht van seksueel misbruik. Mendy wordt aangeklaagd wegens vier pogingen tot verkrachting en het seksueel misbruiken van drie mensen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.